AKTIVITY NAŠICH DETÍ

november 2018

Špivanka

Zverejnené v AKTIVITY

Eliška Slebodníková sa dňa 13. novembra 2018 zúčastnila prehliadky detí materských škôl v speve ľudových piesní pod názvom Špivanka  v Tepličke. Ďakujeme za reprezentáciu a blahoželáme.

Čítať ďalej...

Deň materských škôl

Zverejnené v AKTIVITY

Deň materských škôl sme oslávili aj v našej škôlke ako sa patrí. Od rána detičky zhotovovali našu škôlku a potom ich čakalo veľké prekvapenie. Pani riaditeľka privítala deti na školskom dvore a popriala im, aby si tento významný deň užili a priviedla veľké prekvapenie v podobe maskota leva Alexa z Alex parku v Snv, ktorý im vyčaroval úsmevy na tváričkách a rozžiaril očká. Spoločne s ním sme sa prešli po našej obci a následne nás prišiel pozdraviť pán starosta, ktorý poprial deťom veselý deň plný zýbavy a odovzdal  deťom magnetky s logom Dňa materských škôl.. Po príhovore zaznela hymna materských škôl, ktorú sme si spoločne zaspievali a nasledovalo vypúšťanie balónov na znak Dňa materských škôl. Zábava pokračovala tancom a šantením s levom Alexom. Bolo, že to zábavy a radosti...

Čítať ďalej...

Červený deň - jabĺčkový

Zverejnené v AKTIVITY

Dňa 25. októbra 2018 sa v našej škôlke niesol v znamení červenej farby. Deťúrence prišli oblečené v červenej farbe a priniesli si jabĺčko červenej farby. Od skorého rána tvorili - strihali, lepili a dotvárali jabĺčka, hostili sa na zdravých dobrotách a tieto aktivity pokračovali aj popoludní. 

Čítať ďalej...

Jesenný zber šípok

Zverejnené v AKTIVITY

Pekné počasie deti staršej skupiny využili na jesennú prechádzku spojenú so zberom šípok na blízkej lúke. Deti si priniesli plné košíčky, kde sme si šípky vysušili a tety kuchárky nám uvaria výborný čajík plný vitamínov.

Čítať ďalej...
Prihláste sa k odberu tohto RSS kanála