AKTIVITY NAŠICH DETÍ

november 2017

Plavecký výcvik

Zverejnené v AKTIVITY

V termíne od 20.11. - do 24.11. 2017 sa naši predškoláci spoločne s predškolákmi z materskej školy Lieskovany zúčastnili plaveckého výcviku cez CVC Levoča v hoteli Čingov. Plaveckého výcviku sa zúčastnilo 13 detí, pedagogický dozor vykonávali p. riad. Bc. Erika Farkašovská a p. uč. Oľga Minďašová. Cieľom plaveckého výcviku bolo priblížiť deťom vodné prostredie, formou rôznych hier a cvičení ich inštruktori naučili sa pohybovať vo vode. Deti si plavecký výcvik užívali a hlavne, keď sa s nimi ujovia inštruktori vo vode bláznili. Poniektorí odvážlivci už druhý deň plávali bez vesty. Posledný deň výcviku deti obdržali ,, Mokré diplomy" za odvahu, statočnosť a aktivity vo vode. Ďakujeme p. riaditeľovi CVC Levoča p. Košíkovi a inštruktorom za úžasný týždeň na plaveckovom výcviku. 

Čítať ďalej...

Deň v znamení pásikov - pásikavý deň

Zverejnené v AKTIVITY

Novembrový deň sme si v našej škôlke spestrili  - ,, Dňom v znamení pásikov - pásikavým dňom".  Vo štvrtok 16. novembra 2017 mali všetci nielen detičky, ale aj pani učiteľky na sebe oblečené niečo pásikavé.  Spoločne sme od rána strihali, kreslili, lepili, tvorili obrázky z pásikov a taktiež aj aktivity popoludní a celý deň sa nám niesol v znamení pásikov.

Čítať ďalej...

Deň v znamení pásikov - pásikavý deň

Zverejnené v AKTIVITY

Novembrový deň sme si spetrili v našej škôlke - ,, Dňom v znamení pásikov - pásikavý deň" .  Vo štvrtok 16. novembra 2017 mal každý či už detičky alebo pani učiteľky na sebe oblečené niečo pásikavé. Spoločne sme od rána strihali pásiky, lepili, tvorili obrázky z pásikov, podobne pokračovali aj poobedné aktivity a tak sa celý deň niesol v znamení pásokov. 

Čítať ďalej...

Takto sme stavali altánok..

Zverejnené v AKTIVITY

Projekt ,, Altánok pri MŠ" bol zrealizovaný s podporou:  VSE - p. R. Farkašovský 

                                                                                            Lindab - p. Ing. S. Janík

Samotný prístrešoch zhotovil a postavil p. P. Farkašovský so svojimi zamestnancami. Strešnú krytinu montoval p. J. Uhrín s p. R. Farkašovským a p. D. Farkašovským. 

Všetkým, ktorí akokoľvek pomáhali pri výstavbe nášho altánku - v neposlednom rade pánovi starostovi a pracovníkom VPP patrí VEĽKÁ VĎAKA.

         

                                                                                           

                                           

Čítať ďalej...

Návšteva v 1.ročníku

Zverejnené v AKTIVITY

Budúci predškoláci boli na návšteve 1. ročníka v ZŠ, kde im terajší prváci ukázali čo sa doposiaľ naučili - ktoré písmená už vedia písať a čítať a ako prebieha vyučovanie v ZŠ.  Deti boli nadšené a už sa tešia keď budú sedieť v laviciach ako ich kamaráti.

Čítať ďalej...

Deň materských škôl

Zverejnené v AKTIVITY

Deň 6. november 2017 bola v našej škôlke oslava - Dňa materských škôl. Detičky si od rána vyrábali, kreslili, tvorili materskú školu. Nasledovalo privítanie pánom starostom na školskom dvore. Spoločne sme si zaspievali hymnu materských škôl a vypustili balóny. Pán starosta odovzdal deťom darček v podobe medaily, ako spomienku na tento deň a spoločne s pani riaditeľkou pri tejto príležitosti slávnostne prestrihli stužku na našom novom prístrešku. Pokračovali sme zábavou a tancom na školskom dvore. Poobede na deti čakalo ďalšie prekvapenie a to výborná torta v tvare našej škôlky. Verím, že deťom ostanú pekné spomienky na tento slávnostný deň.

Čítať ďalej...

Jesenné práce na školskom dvore

Zverejnené v AKTIVITY

Jeseň je v plnej kráse a farebnosti. Deti sa učia básničky, pesničky, hudobno - pohybové hry s témou jeseň, o zubatom slniečku, zdraví a obliekaní, ovocí a zelenine, zbierajú na pobyte vonku listy a prírodny. A taktiež si vyskúšali aj hrabanie lístia na školskom dvore . Deti boli veľmi usilovné a pracovité pri hrabaní.

Čítať ďalej...
Prihláste sa k odberu tohto RSS kanála